Werkwijze coachingstraject

“Als je niet weet waar je heen wilt dan
maakt het niet uit welke kant je opgaat”

-  Alice in Wonderland

Diepgang

Inzicht

Acceptatie

Succes

De werkwijze is voor ieder coachingstraject ongeveer hetzelfde, inhoudelijk wordt de coaching op jouw lijf geschreven. Passend bij jouw specifieke vraag en situatie. Waag je de sprong in het diepe? Geen zorgen, ik vang je op.

Wat kun je van mij verwachten?

Ik help jou richting en focus te vinden in zowel je werk als je leven. Met een open, analytische houding en een vleugje humor gaan we samen terug naar de kern. We gaan op zoek naar jouw verhaal, behoeften, verlangens en motivatie die diep van binnen verscholen liggen. Weet jij nog wie jij bent en waar je blij van wordt? Weet jij waarom je blokkeert en waar je graag heen wilt? De antwoorden zijn er allemaal. Ik help jou ze te ontdekken. Soms liggen trauma, rouw en/of verlies ten grondslag aan de strubbelingen die je ervaart. Daarom geef ik in het heden ruime aandacht aan het verleden. Maar altijd met de blik gericht op de toekomst.

Play Video
vignet-dias-coaching-wit

Ieder traject van Dias Coaching begint met een intakegesprek. Het eerste gesprek als je, na het inzichtgesprek, de sprong in het diepe waagt. Geen zorgen, ik vang je op. Tijdens de intake luister ik naar jouw verhaal. We bespreken je vraag en bepalen de doelstelling: wat wil jij uit de coaching halen en wat is het einddoel? Welke gedragsverandering wil je bij jezelf en/of je team zien? Met die doelstelling gaan we vervolgens aan de slag. Vind je het eng, wil je nog even wachten of heb je later nog vragen? Een inzichtgesprek als kennismaking is altijd gratis en vrijblijvend.

Tijdsduur en investering coaching

maria-dias-coaching-6

Hoe lang duurt een traject en wat is de investering?

Een coachingstraject hoeft niet lang te duren. Mijn methodiek en ervaring brengen jou snel op het pad richting een toekomst die jij wenst.

Omdat ieder mens een eigen verhaal heeft, bied ik maatwerk. Dat maakt de duur van het traject per persoon en organisatie verschillend. In deze periode stellen we realistische doelen en maken een stappenplan.

Daarbij gaat het niet om het eindresultaat, maar om het vinden van focus op jouw doelen en grip op de weg ernaartoe. Jouw persoonlijk leiderschap brengt je daar waar je wilt zijn. Vol goede zin en frisse focus.

De investering voor het basistraject van 10 sessies is € 2.500,00 exclusief btw.

Wie betaalt de coaching of loopbaanbegeleiding?

 1. Je betaalt zelf wanneer je vanuit jezelf in je groei wilt investeren.
 2. Je werkgever betaalt wanneer jullie samen vinden dat coaching jouw welzijn in werk en leven ten goede komt. Als je effectiever en duurzamer kunt werken en/of wanneer jouw talenten onzichtbaar en onbenut blijven.
 3. Het UWV betaalt wanneer je een WW, WIA, WGA of  ZW vangnet ontvangt en een coachtraject jou kan helpen vanuit je eigen regie duurzaam uit het vangnet te stappen.

Wanneer jij zo’n kans krijgt dan onderhoud ik contact met jouw werkgever en/of de instanties met betrekking tot vergoeding voor het traject en verdere loopbaanbegeleiding. Ben je in dienst? Dan draag ik zorg voor goede communicatie met de organisatie of het bedrijf waar je werkt. Ook over de investering voor het traject. Korte lijnen zorgen voor grote sprongen voorwaarts.

maria-dias-coaching-profielfoto

Plan een inzichtgesprek

Een inzichtgesprek is vrijblijvend en gratis, maar nooit voor niets. Ik vertel je graag wat ik als coach voor jou en/of de organisatie kan betekenen.

Waarom Dias Coaching?

 • meer zelfvertrouwen
 • meer zelfstandigheid
 • meer rust en concentratie
 • meer zelfsturende teams
 • minder ziekteverzuim
 • duurzame inzetbaarheid
 • meer focus en plezier

Waarom Dias Coaching?

 • meer zelfvertrouwen
 • meer zelfstandigheid
 • meer rust en concentratie
 • meer zelfsturende teams
 • minder ziekteverzuim
 • duurzame inzetbaarheid
 • meer focus en plezier
maria-dias-coaching-2